Allez les bleus

Sportprijzen voor Peter Vingerhoets en Nard Boers

28-01-2023

Op vrijdag 27 januari 2023 werd in Cultureel Centrum Elckerlyc, na een door Corona verplichte pauze van een aantal jaren, weer het Sportgala van de gemeente Hilvarenbeek gehouden.

De winnaars in de categorieën Gehandicapte Sporter, de Sportvrijwilliger en de Sportvereniging werden zoals altijd door de Commissie Sportprijzen vastgesteld. Het Sporttalent, de Sporter en de Sportploeg werden op het gala zelf gekozen door de aanwezige afgevaardigden van de diverse verenigingen en sporters die lid zijn van de Sportraad.

SVSOS nam een tweetal mooie prijzen mee naar Biest-Houtakker. Eerste man die op het podium mocht verschijnen was Nard Boers. Hij is wekelijks aanwezig bij alle wedstrijden van ons tweede elftal als leider, verzorger en fanatiek supporter! Ook in de 3e helft staat Nard zijn mannetje. Tenslotte voetbalt hij zelf in Oisterwijk in een G-team van Trinitas. Terecht won hij de titel Gehandicapte Sporter 2022. De daarbij behorende oorkonde, cheque en trofee werden aan Nard uitgereikt door burgemeester Evert Weijs. 

Aan het slot van het Sportgala kwam onze voorzitter Peter Vingerhoets alle eer toe. Vanaf de jongste jeugd al lid van onze vereniging en nu al weer ruim 15 jaar zeer actief als voorzitter van het bestuur. Peter was zeer verrast toen zijn naam werd genoemd als Sportvrijwilliger 2022 van de gemeente Hilvarenbeek. Een welverdiende prijs!

Gefeliciteerd Nard en Peter! 

Terug