Allez les bleus

En ook Alex, Patrick, Toon, Sander en Jurgen stoppen ermee

28-05-2024

Afgelopen zondag namen deze vijf zeer actieve seniorenleden afscheid als actief voetballer bij SVSOS. Tegen het vierde van Tuldania werd het 3-3 waarna de de Biestse veteranen met erehaag en blauw-witte rookbommen hun voetbalcarrière in stijl afsloten. 

Alexander Wijten, Patrick Holthausen, Toon Bolck, Sander Verwoerd en Jurgen Smolders gaan voortaan als SVSOS supporter door het leven en hangen hun voetbalschoenen aan de gebruikelijke wilgen.  

Jurgen en Sander kwamen in 2010 over van het cafévoetbal van 't Draaiboompje uit Moergestel naar SVSOS en speelden zowat hun hele Biestse carrière in ons derde elftal.

Patrick werd in 1990 lid van onze vereniging en speelde lange tijd in ons eerste elftal. Daarnaast was Patrick zes jaar lid van het bestuur van SVOS.

Toon werd in 1980 aangemeld als jeugdlid van SVSOS. Toen hij wat ouder was speelde Toon lange tijd in het eerste elftal en toen zoon Pim in de jeugd kwam te voetballen, was Toon ook nog leider van dat elftal. 

Tenslotte Alex. Hij werd al in 1975 lid van SVSOS en dat is nu dus al 49 (!) jaar. Eerst in de jeugd en vanaf zijn 16e in het eerste elftal. Daarna was hij nog lange tijd grensrechter van het eerste, trainer van ons dameselftal, clubscheidsrechter en (nu nog steeds) gewaardeerd bordsponsor. 

Het bestuur dankt hen allen voor hun jarenlange actieve inzet voor onze vereniging! 

 

 

Terug