Allez les bleus

Bloemen voor Marian, Goud voor Wim en een mooie quiz

04-05-2024

Bloemen voor Marian
Tijdens de vrijwilligersavond van SVSOS op 3 mei j.l. is stilgestaan bij het feit, dat  Marian van de Sande als sedert 1984 -dus ruim 40 jaar – de wasbeurten voor tenues van de elftallen van SVSOS verzorgt.

Daarbij heeft zij naar eigen zeggen al wel drie wasmachines versleten. Voorzitter Peter Vingerhoets honoreerde dit bijzondere staaltje vrijwilligerswerk van Marian waarbij haar man Jos telkens voor het transport van de tenues zorgde met een welverdiende dinerbon en een mooie bos bloemen. Natuurlijk ontbrak het applaus van de aanwezige vrijwilligers ook niet !

Goud voor Wim
Op de vrijwilligersavond van 3 mei j.l. was Betty Schelle van de KNVB aanwezig om aan Wim van den Biggelaar de gouden bondsspeld te overhandigen. Wim heeft deze speld toegekende gekregen voor al zijn verdiensten voor SVSOS waarbij ook uitdrukkelijk werd vermeld dat hij niet alleen op sportief maar ook op maatschappelijk vlak zeer actief geweest was en nog is. Verwezen werd o.a. naar zijn voorzitterschap van het Belangen Orgaan Biest-Houtakker, zijn activiteiten bij het Gilde en ook in de lokale politiek. Al met al een zeer verdiende beloning die vergezeld ging van een mooie oorkonde en bloemen voor zijn partner. Proficiat !

Quiz
Op donderdag 2 mei j.l. vond in de bomvolle kantine (16 teams) van SVSOS voor de tweede keer de sportquiz plaats. De presentatoren Tim van Trier en Lars Priems hadden samen met hun team weer 90 mooie en vaak lastige vragen verzameld waarmee de aanwezigen werden bestookt. Al met al een heel gezellige clubavond, goed georganiseerd, drukbezocht en zeker voor een vervolg vatbaar !

 Bestuur SVSOS

Terug