Allez les bleus

Vakantieloop 2018: Loperslint gaat weer voor gezellige drukte zorgen

22-06-2018

Voetbalvereniging S.V.S.O.S. uit Biest-Houtakker en Atletiekvereniging Achil ’87 uit Hilvarenbeek organiseren midden in de zomervakantie weer hun jaarlijkse Vakantieloop op woensdagavond 15 augustus 2018. De Vakantieloop is onderdeel van het ZLM Wegcircuit Midden-Brabant (www.regio13.nl).

In de zomervakantie worden er niet zo veel wedstrijden en trimlopen georganiseerd dus is het zeker de moeite waard naar Biest-Houtakker te komen. De thuisblijvers en de vakantiegangers in de regio maken hier ook graag gebruik van. De wedstrijd en trimloop gaan over 1, 4 en 10 km. Het parcours start in het Vossenhol en loopt via de Biestsestraat, gevolgd door de Akkerstraat, langs het kanaal en weer terug het Vossenhol in. Voor verdere info over inschrijving etc. kun je terecht op de website van Achil’87 (www.achil87.nl).

De Vakantieloop zorgt altijd voor een gezellige drukte in de Biestse straten waarvan er dan ook een aantal tijdelijk (van ca. 18.15 tot ca. 20.30 uur) afgesloten zullen zijn in verband met deze loop. Verkeersregelaars zullen het verkeer in goede banen leiden en o.a. verwijzen naar braakliggend terrein in Beverakkers dat als parkeerruimte gebruikt wordt. Vriendelijk verzoek om hun aanwijzingen op te volgen. Speciaal verzoek om de weg vrij te houden voor de deelnemers aan de Vakantieloop en om huisdieren en kleine kinderen goed in de gaten te houden. Alleen met uw aller medewerking zal de Vakantieloop vlot en veilig verlopen.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Antoon van de Sande (06-47009464).

Terug