Allez les bleus

Prima start Walking Football

28-09-2020

Afgelopen zaterdag ging -in het kader van de Nationale Sportweek– bij SVSOS het Walking Football (wandelvoetbal) van start. De weergoden waren de spelers -ondanks geheel andersluidende voorspellingen- gunstig gezind, waardoor het een leuke sportmiddag werd die geheel corona-proof was. Ook de derde helft ontbrak niet ! 

Het wandelvoetbal is bestemd voor senioren (mannen en vrouwen van 55 jaar en ouder) en het is de bedoeling om het voortaan op meer zaterdagmiddagen  -mogelijk zelfs iedere zaterdagmiddag- vanaf 13.30 uur te gaan spelen. Hoe dit precies gaat uitpakken hangt van de beschikbaarheid van veld en kleedkamers af en natuurlijk ook van de coronamaatregelen. Zeker is wel dat er plaats is voor meer spelers/speelsters. Dus heb je belangstelling of wil je gewoon een keer kennismaken met wandelvoetbal, kom dan de eerstvolgende keer naar Biest-Houtakker. 

De eerstvolgende keer dat er gespeeld gaat worden is zaterdag 10 oktober a.s. om 13.30 uur bij SVSOS.  

Als je mee wilt doen is het fijn als je dat even enkele dagen vooraf laat weten aan secretaris@svsos.nl. Via dit mailadres kun je ook vragen en opmerkingen kwijt. 

Hopelijk tot ziens op 10 oktober !

Terug