Allez les bleus

Penaltybokaal en ouder-kind voetbal groot succes!

22-06-2018

Afgelopen zaterdag 16 juni 2018 hebben we het voetbalseizoen afgesloten. Het was een gezellige middag met veel voetbalplezier. 

JO12
De jongens en meiden van de JO12 mochten als eerste aftrappen tegen hun vaders. Ze begonnen sterk en vol overtuiging. Ze probeerden druk te zetten en kansen te creëren. Maar de fanatieke vaders kregen de eerste kansen en deze werden benut. Na een overtreding op een JO12 speler werd een penalty gegeven. Ties schoot de penalty netjes binnen.

De vaders waren iets sterker en wonnen uiteindelijk dik de wedstrijd.

JO15
De JO15 namen het ook op tegen de vaders/neefjes/broers. Ze begonnen sterk en kregen enkele kansen maar helaas werden deze niet benut. De vaders waren ook fanatiek en wilden zeker niet verliezen. De jongens scoorden echter wel het eerste doelpunt.

De vaders bleven doorgaan, met resultaat 1-1. Het ging gelijk op en de vaders kregen nog enkele kansen met uiteindelijk het 2e doelpunt. De jongens bleven ook doorgaan  maar de vaders verdedigden goed. Uiteindelijk scoorden de jongens nog een keer en werd de eindstand 2-2.

JO7
De jongste voetballertjes mochten tegen de moeders. De moeders begonnen strijdlustig maar de kleinsten lieten zich niet zomaar de bal afpakken. De moeders scoorden  maar toen gingen de kleinsten nog beter voetballen. Ze scoordeb het ene na het andere doelpunt.  De moeders konden hen niet bijhouden. Alle spelertjes hebben een keer gescoord of een super goede voorzet gegeven. Uiteindelijk vielen er veel doelpunten en wonnen de kleinsten makkelijk van de moeders.

JO8
De JO8 gingen ook de strijd aan met de moeders. De jongens en meisjes begonnen goed aan de wedstrijd. Ze kregen een paar kansen maar helaas geen doelpunt. Het was een spannende wedstrijd. De JO8 waren strijdlustig en wilden graag van de moeders winnen. Ze speelden goed over en dat werd beloond. Ze creëerden kansen en benutten deze ook. De moeders kregen ook nog enkele kansen maar De keeper was sterk en er werd goed verdedigd. Na een goede actie werd er nog een keer gescoord en won de JO8 van de moeders.

JO10
JO10 werden flink aangemoedigd door de toeschouwers. Ze moesten tegen een gevarieerd team met moeders, zussen,neefje en vriendinnen. Die begonnen erg sterk en maakten het eerste doelpunt. Na het 2e doelpunt vonden de jongens en meisjes van de JO10 het wel genoeg. Ze gingen aanvallend spelen en dat werd beloond met enkele doelpunten. Maar het gevarieerd team kwam sterk terug maar de sterke keeper hield elke bal.  De spelers van de JO10 speelden goed samen en maakten nog 3 doelpunten, helaas voor het gevarieerde team waren de spelers te sterk en wonnen zij de wedstrijd.

Penaltybokaal
Er werd niet alleen gevoetbald. Iedere speler van het team ging met elkaar de strijd aan om de penaltybokaal te winnen.

Maar dat was nog niet zo makkelijk want er stond een ijzer sterke keeper in de goal. Luuk Teurlinx was speciaal naar de Biest gekomen om te keepen.

De JO12 mochten beginnen. De keeper werd enkele keren goed verrast door een hard schot of er werd een andere hoek gekozen. Na 5 penalty’s hadden Pim en Niek allebei 4 gescoord. Ze moesten nog tegen elkaar strijden voor het winnende doelpunt. Niek miste de eerste maar Pim ook. De 2e poging van Niek ging er wel in. De keeper verraste Pim en hield de bal uit het net. 

De JO15 begonnen sterk maar de keeper liet zich niet zomaar op het verkeerde been zetten. Hij hield veel ballen tegen en het was even spannend. Na enkele harde en hoge ballen werd hij toch hier en daar verrast.

Stan schoot als enige alle 5 de ballen in het net.

Toen kwamen de kleinsten in actie, de keeper had het moeilijk om alle ballen uit het net te houden. Ze zochten een winnaar en ze waren heel fanatiek om de bal in de goal te schieten.Na een spannende strijd maakte Fedde de meeste doelpunten. 

De JO8 waren nog maar net klaar met de wedstrijd en mochten het meteen tegen elkaar opnemen. De keeper deed goed zijn best maar onze talenten wisten toch enkele keren de goede hoek te kiezen.  Sem was super fanatiek en bleef geconcentreerd en rustig en maakte uiteindelijk de meeste doelpunten.

De jongens en meisjes van de JO10 mochten als laatste de strijd aangaan. Er werden enkele mooie doelpunten gemaakt. Toen iedereen 5x was geweest kwam Puk als winnares uit de bus.

We hebben het seizoen sportief en gezellig afgesloten. We wensen jullie een fijne vakantie en we zien jullie volgend seizoen.

Jeugdcommissie SVSOS

Terug