Allez les bleus

Jaarlijkse Collecte Fonds Gehandicaptensport

02-04-2021

In de week van 4 tot en met 10 april 2021 is het de collecteweek van het Fonds Gehandicaptensport. In de gemeente Hilvarenbeek wordt deze collecte gecoördineerd vanuit de Sportraad. De opbrengst van de collecte komt voor 50% ten goede van ons eigen goede doel, het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor mensen met een handicap.

In Biest-Houtakker zullen Jos en Harrie Wilborts onder de vlag van SVSOS (lid van de Sportraad) de collecte voor hun rekening nemen uiteraard met inachtneming van de geldende coronamaatregelen. 

Wie dat wil kan via onderstaande link naar de digitale collectebus een bijdrage leveren, de link is het hele jaar beschikbaar. 

https://gehandicaptensport.digicollect.nl/sportraad-hilvarenbeek?utm_campaign=fonds-gehandicaptensport&utm_content=new_action&utm_medium=email&utm_source=digicollect&utm_source=sendgrid&utm_medium=email&utm_campaign=website

Alvast bedankt voor jullie medewerking namens alle mensen met een handicap die ook willen en kunnen sporten. Verzoek aan alle lezers van dit bericht is om de collectanten niet tevergeefs hun ronde te laten maken en ook om dit bericht te delen via sociale media.

Bestuur SVSOS

Terug