Allez les bleus

Indeling jeugdteams seizoen '20-'21 bekend

31-05-2020

De afgelopen weken is de jeugdcommissie druk bezig geweest om de teamindeling voor het seizoen 2020-2021 rond te krijgen. Het doet ons plezier om jullie te kunnen melden dat we het komende seizoen weer met maar liefst 6 jeugdteams aan de KNVB competities zullen gaan deelnemen. Voor de indeling van de diverse jeugdteams, klik hier

Of we ook daadwerkelijk kunnen gaan voetballen in het laatste weekend van augustus is natuurlijk helemaal afhankelijk van hoe de situatie zich ontwikkeld rondom het Corona virus. Vooralsnog gaan wij er vanuit dat we na de zomervakantie weer lekker kunnen gaan trainen en eind augustus of begin september ook weer wedstrijden kunnen gaan voetballen. 

Een groot aantal van de trainers en leiders die het afgelopen seizoen actief zijn geweest voor de verschillende jeugdteams hebben aangegeven ook in het nieuwe seizoen een rol te willen vervullen. Helaas hebben we nog niet alle posities kunnen invullen. Deze posities staan als “Vacature” in de tabel. Met name bij de JO10 zijn we naarstig op zoek naar een trainer en leider. Bij deze doen we een dringend beroep op de ouders van dit team om zich te melden.

In het document in de bijlage zien jullie ook dat de competitie opzet voor jeugdteams in de categorieën JO8 t/m JO12 iets anders wordt. In plaats van 2 competities zullen zij 4 competities gaan spelen. Uiteraard met een lager aantal tegenstanders per competitie, maar in deze opzet zullen deze teams 24 wedstrijden spelen in een seizoen. Na elke competitie worden de teams door de KNVB opnieuw ingedeeld naar sterkte van het team, zodat zij steeds meer tegen gelijkwaardige tegenstanders zullen spelen. De bekerwedstrijden vervallen.

 

Terug