Allez les bleus

Goud voor Ad!

21-04-2018

Gisteravond -20 april 2018 -werd in de kantine de jaarlijkse vrijwilligersavond van SVSOS gehouden. Deze altijd gezellige gebeurtenis kende dit keer in de persoon van KNVB-afgevaardigde Joep Timmermans een speciale gast. Deze speciale gast was naar de Biest gekomen om een hele speciale SOS-er toe te spreken. 

Vrijwilliger Ad Sebregts (65) die al heel wat onderscheidingen ontving voor zijn jarenlange belangeloze inzet voor SVSOS werd vanuit de KNVB zeer terecht nog eens in het zonnetje gezet en onderscheiden met de gouden KNVB-speld, een onderscheiding die je echt moet verdienen en dat is bij Ad meer dan het geval. Immers, Ad was tientallen jaren actief als jeugdleider, jeugdtrainer, jeugdbestuurslid, wedstrijdsecretaris jeugd. bestuurslid en grensrechter van het eerste elftal. Bovendien was hij van jongs af aan betrokken bij bouw- , klus- en onderhoudswerkzaamheden op de Biestse sportaccommodatie. Sinds hij enkele jaren geleden met pensioen ging is Ad vrijwel dagelijks op sportpark De Stevort om samen met enkele andere actieve vrijwilligers er voor te zorgen dat dat sportpark er pico bello bij ligt. 

Wij feliciteren Ad van harte en hopen dat dit hoogtepunt voor hem geen aanleiding zal zijn om zijn rol als vrijwilliger voor onze club te beëindigen. Ad, nogmaals proficiat en……. bedankt voor je enorme inzet en toewijding !

Bestuur SVSOS

Terug