Allez les bleus

Afscheid Daan vd Wiel als selectiespeler Hilvaria

31-05-2022

Onderstaand bericht ontving de SVSOS website redactie van de collega redacteur van Hilvaria, waarin ondermeer het afscheid van Daan van de Wiel als selectiespeler van Hilvaria wordt aangekondigd. Daan leerde de fijne kneepjes van het voetbalvak natuurlijk bij SVSOS, eerst als jeugdlid en daarna als gewaardeerd eerste elftalspeler. Na enkele jaren koos Daan ervoor om op een hoger niveau 'in Beek' te gaan voetballen. 

Aanstaande maandag (2e pinksterdag) speelt Hilvaria 1 zijn laatste wedstrijd van het seizoen.

Op sportpark de Roodloop is (kampioen) Marvilde de tegenstander. Ondanks dat er voor beide teams niets meer op het spel staat, zal het voor een aantal spelers en stafleden een speciale wedstrijd zijn. Het is namelijk hun laatste wedstrijd 'in dienst' bij Hilvaria 1.
Ton Hoosemans en Dave de Bruijn stoppen namelijk na vele jaren als lid van de technische staf. Spelers Dorus van Trier (overstap naar Sc 't Zand), Daan vd Wiel (lager elftal), Frank Kolen (lager elftal), Max Toemen (voetbaltoekomst nnb) nemen eveneens afscheid.

Dit zelfde geldt voor Sjors v Laarhoven, die de afgelopen seizoenen weliswaar in wedstrijdverband al ontbrak, maar nog altijd 2x per week bij het eerste elftal mee trainde en door Corona niet eerder (op het veld) afscheid kon nemen.

We willen dit natuurlijk niet geruisloos voorbij laten gaan en hopen zoveel mogelijk mensen langs de lijn te verwelkomen om hen een mooie laatste wedstrijd te laten beleven.

Hopelijk tot maandag 6 juni om 14:30 uur in Hilvarenbeek!

Terug